Caravan- en aanhangertraining 30 september 2017. Geef je nu op!

Op zaterdagochtend 30 september 2017 wordt bij het Verkeerseducatiecentrum (VEC) in Drachten opnieuw een caravan- en aanhangertraining georganiseerd. Het doel van de training is om belangstellenden extra kennis en vaardigheid te geven om goed te manoeuvreren met een caravan, een trailer of een aanhanger.

Dit trainingsproject is een samenwerkingsproject van Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV). De uitvoering is in handen van bevoegde en ervaren rijnstructeurs. De trainingen worden financieel mogelijk gemaakt door het Regionaal Orgaan verkeersveiligheid Fryslân (ROF). Deelname-eisen: deelnemers moeten woonachtig zijn in de provincie Fryslân, Groningen of Drenthe, in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B / B-E en verschijnen met eigen auto en aanhanger/caravan.

Er is plaats voor maximaal 27 deelnemers. Uiteraard geldt: vol = vol! Dankzij een ruime bijdrage van de provincie Fryslân (ROF) kost deze training slechts € 10,00 per deelnemer.

Opgave met volledige naam/achternaam, adres, postcode/woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. U ontvangt per e-mail een bevestiging en nadere informatie. Deze bevestiging is uw bewijs van deelname.

Datum: zaterdagochtend 30 september 2017

Locatie: Verkeerseducatiecentrum (VEC), De Knobben 100, 9202 XJ DRACHTEN

Tijd: 08.50 - 12.00 uur (inloop met koffie/thee vanaf 8.30 uur)

Kosten: € 10,00 p.p. (voor de gehele activiteit incl. koffie/thee/cake)

Opgave verplicht (bij voorkeur) via e-mail: info@stichtingsbv.nl of telefonisch: (0512) 543184 (tijdens kantooruren). LET OP: deelname is op eigen risico.

Meenemen: geldig rijbewijs/benodigde papieren en uw eigen auto met caravan, trailer, aanhanger o.i.d. Ook niet vergeten: deelnamebewijs (= e-mailbevestiging).

Tot ziens op zaterdagochtend 30 september a.s.