Friese Fiets APK


 

Waarom de Friese Fiets APK?

Dagelijks fietsen grote aantallen leerlingen van en naar uw school. De Friese Fiets APK bevordert dat uw leerlingen op een veilige fiets deelnemen aan het verkeer. Bovendien wordt hun aandacht weer gevestigd op verkeersveiligheid. Hiervoor hebben we uw hulp nodig!

Wordt de fiets goedgekeurd dan ontvangt de leerling een OK-sticker en een leuke gadget. Wanneer blijkt dat de fiets niet veilig is, worden kleine defecten ter plekke gerepareerd of ontvangen de ouders en/of verzorgers via hun kind het ‘keuringsrapport’ met daarop verbeterpunten van de fiets. Afgekeurde fietsen kunnen na inlevering van het ‘keuringsrapport’ ter reparatie worden aangeboden bij de, door uw school uitgekozen tweewielerspecialist, met een korting van 10%.

Wat vragen wij van u?

Wij vragen uw deelname aan de Friese Fiets APK! Als school bepaalt u zelf, in overleg met de VVN afdeling en/of de tweewielerspecialist wanneer de keuringen plaatsvinden. U ontvangt een lijst van contactpersonen van de afdeling en deelnemende tweewielerspecialisten waarmee u onderling een afspraak kunt maken voor de datum van de fietskeuringen. Mocht u de voorkeur geven aan een andere tweewielerspecialist voor de keuringen dan mag dat uiteraard ook.

Doet u mee?

Wilt u dan deelnameformulier, het liefst vóór aanvang van de zomervakantie ingevuld retourneren? Een e-mail sturen, met alle benodigde gegevens mag ook naar steunpuntnoord@vvn.nl. Indien aanmelding voor de zomervakantie niet mogelijk is, ontvangen wij uw opgave graag vlak erna, echter uiterlijk 15 september 2017.